Joris Wijnen | Creatief Contentmaker

Ik heb een passie voor film, online content en events. Creëren van belevenissen is mijn ambitie. Tijdens de studie ‘Communication & Multimedia Design’ heb ik mijzelf ontwikkeld tot creatief ontwerper van interactie en multimedia. Ik kreeg les in onder andere strategie, multimedia design en storytelling. Een doelgroep of de eindgebruiker is het uitgangspunt van een ontwerp. 

Met vele ervaringen op grote en kleine schaal kan ik zelfstandig, en in teamverband, te werk gaan, waarbij oog voor detail een grote rol speelt. Enthousiasme en passie zijn de drijfveren waarmee ik uitdagingen omzet tot een succes.

Sinds 2010 ben ik achter de schermen in het theater te vinden bij theatergroep Muzikaèl. Daarnaast hield ik mij bezig met film en muziek. In 2014 begon ik aan de HBO-studie Communication & Multimedia Design en kreeg ik een eigen radioprogramma op Radio Peejenland. In 2015 zette ik het concept Chef Soldaat op. Dit is uitgegroeid tot een volwaardig merk.

Inmiddels heb ik werkervaring bij de NPO op bij de online-redactie van kinderzenders NPO Zapp & Zappelin. Daarbij ben ik vaste crew van de muziekgroep Mosterd na de Maaltijd en maak ik videoproducties en online content met mijn bedrijf JW Multitainment.