Joris Wijnen | Creatief Contentmaker

Ik heb een passie voor film, online content en events. Creëren van belevenissen is mijn ambitie.

Tijdens de studie ‘Communication & Multimedia Design’ heb ik mijzelf ontwikkeld tot creatief ontwerper van interactie en multimedia. Ik kreeg les in onder andere strategie, multimedia design en storytelling. Een doelgroep of de eindgebruiker is het uitgangspunt van een ontwerp.

In het werkveld ben ik gegroeid tot een unieke maker, die zowel strategisch als creatief denkt. Enthousiasme en nieuwsgierigheid zijn de drijfveren waarmee ik uitdagingen omzet tot een succes.

Zo ontwikkelde ik voor NPO Zapp een strategie en werkwijze voor TikTok. Experimenteren, ontdekken en ontwikkelen. Het kanaal groeide binnen een jaar van 0 naar 120.000 volgers.

Ik ontdekte dat mijn grootste kracht ligt bij het maken. Voor De Efteling bedenk en produceer ik creatieve online content. Wekelijks verschijnen er video’s op TikTok, Instagram en Youtube.

Als maker heb ik zelfstandig en in teamverband al vele projecten opgepakt en producties gemaakt. Ik werkte o.a. voor De Club van Sinterklaas, Omroep Brabant en carnavalsact Lamme Frans.