Chef Soldaat | Carnavalsact

Waar is tie nou?, de nieuwste kraker van Chef Soldaat. Een catchy liedje vol humor en gezelligheid. Een van de hits van carnaval 2023!

Naast de single kwam Chef Soldaat met Leutig Lesje. Een 3-delige uitlegserie over carnaval. Speciaal voor op scholen was er het Leutig Lespakket. Met per video een instructie, werk- en antwoordblad voor in de klas. Ontdek hier meer over Leutig Lesje!

Het ontstaan van Chef Soldaat

‘Er was eens een jongen uit Hoeven. Het leven verliep gewoontjes tot er op een dag een brief op de deurmat lag. ‘Ga in strijd om gezelligheid!’, stond er in de brief. Op 11 november 2015 was het zo ver: Chef Soldaat startte het Leutige Leger! Een leger met maar één doel: Brabant nog gezelliger maken!’

Chef Soldaat

Chef Soldaat is inmiddels onmisbaar tijdens carnaval! Ik bedacht Chef Soldaat en werkte dit creatief uit in 2016. De inzet van de juiste content op social media en optredens op steeds grotere podia zorgde dat Chef Soldaat uitgroeide tot een rage tijdens carnaval. Het resultaat was een complete beleving rondom het eerste nummer ‘Feesten voor het vaderland’

Uiteindelijk trad Chef Soldaat op bij ‘3 uurkes vurraf’, de officiële aftrap van carnaval. Dit was live op Omroep Brabant, radio en televisie te volgen. Chef eindigde met het nummer ‘Feesten voor het vaderland’, als debutant op een 6e plek in de ‘Kies Je Kraker’-verkiezing.

Chef Soldaat Tilburg

In 2017 zong menig carnavalsvierder mee met ‘In de Tank’. In 2018 ging Chef in een nog feestelijkere outfit ‘van de Kaart’. Met deze single en de single van carnaval 2019 ‘Stuiter Stormbaan’ trad Chef Soldaat op in uitzendingen van 3FM en de Zapp Kids Top 20!

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Joris Wijnen