Kermis FM | Radio & Fotografie

Kermis FM doet 10 dagen verslag van de Tilburgse Kermis in de vorm van radio, televisie en internet. Ruim 200 vrijwilligers, ervaren en onervaren, werken dag en nacht om deze productie weg te zetten. Kermis FM is een creatieve speeltuin vol nieuwe media-ervaringen!

Creatieve Productie Nachtkermis

Team Foto

Ik maakte deel uit van team fotografie wat viel onder de tak online. Tijdens de 10 dagen was ik voornamelijk bezig met het visueel vastleggen van de kermis en te zorgen dat de foto’s snel beschikbaar waren. Voor bijvoorbeeld artikelen en social content. Team fotografie bestond uit 6 personen.

Verslag KermisRun

Daarbij hield ik mij bezig met radio. Ik heb o.a. live verslag gedaan van de KermisRun en een uitzending geproduceerd voor Robin Leféber.

Robin Leféber

Het hoogtepunt was de nachtkermis samen met team fotografie. Een (non radio) team kan een idee pitchen om het laatste uur van de programmering in te vullen. Wij werden geselecteerd met ‘Das Große Fair FM Tirolerfest!’. Hierbij was ik verantwoordelijk voor de creatieve productie en stond ik achter de mic.

Kermis FM Confetti

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Joris Wijnen