NPO Zapp/Zappelin | Redactie Online

NPO Zapp en Zappelin zijn de kinderzenders van de Nederlandse Publieke Omroep. Vanaf 2019 ben ik werkzaam op de online redactie van NPO Zapp & Zappelin. Ik ben verantwoordelijk voor de online platformen: Youtube, Instagram, apps, Facebook en de websites. Werkzaamheden zijn het aansturen van de omroepen, het bedenken en onderhouden van de online strategie en crossmediale projecten.

Een van de projecten waar ik mij mee bezig hield, was het ontwikkelen en uitrollen van een TikTok-strategie voor NPO Zapp. In een jaar tijd heeft dit kanaal 150.000 volgers gekregen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door NPO Zapp (@npozapp)

Voor de Zapp Awards produceerde ik de video ‘De Zapp Awards van… Giel de Winter (StukTV)’. Het proces bestond uit de pre-productie, interview, opnames en montage. Uiteindelijk stond er een portret die liet zien hoe de Zapp Awards eruit zagen door de ogen van een genomineerde.

Interview Giel (StukTV)

Tijdens het Zapp Sinterklaasfeest 2019 produceerde ik de backstage video met Britt dekker. Het doel was om met online content het Zapp Sinterklaasfeest ook kenbaar aan de (oudere) Zapp-doelgroep.

zappopnamebrittenbrugklasVerder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 Joris Wijnen